Acronis introduceert True Image 2017

30 augustus 2016
Acronis

60% sneller dan de vorige versie, meer dan drie keer sneller dan de voornaamste concurrent

Acronis, wereldwijd marktleider op het gebied van hybride cloud databeveiligingsoplossingen, lanceert Acronis True Image 2017, de nieuwste versie van ’s werelds snelste persoonlijke back-up software. De 2017 versie biedt de meest complete persoonlijke databeveiliging die de markt te bieden heeft. Acronis True Image 2017 combineert ongeëvenaarde lokale en Cloud- ‘full image’ back-up voor computers met nieuwe draadloze back-up voor mobiele apparaten naar lokale Windows computers of de veilige Acronis Cloud. Het product biedt daarnaast ondersteuning voor een onbeperkt aantal mobiele apparaten en volledige back-up van Facebook-accountgegevens.

“Persoonlijke data worden steeds meer op mobiele apparaten en accounts van sociale media opgeslagen,” stelt Serguei Beloussov, mede-oprichter en ceo bij Acronis. “Acronis True Image 2017 beveiligt alle data, ongeacht waar deze zijn ondergebracht, en biedt de allersnelste en gemakkelijkste back-up mogelijkheid.”

De snelste Acronis True Image ooit
Acronis True Image technologie is de snelste ‘full image’ back-up en herstelsoftware voor persoonlijk gebruik op de markt [1], inclusief de volgende voordelen:

  • Drie tot zes keer sneller op Windows computers dan concurrerende producten voor back-up en recovery werkend met een externe USB 3.0 drive.
  • 30% sneller dan Apple Time Machine op Apple computers.
  • 60% sneller dan vorige versies van Acronis True Image in populaire scenario’s.

 

Als wereldwijd partner van het formule 1 raceteam van Scuderia Toro Rosso is Acronis in staat om zijn technologie uit te testen onder werkbelastingen die in de technologisch meest geavanceerde tak van sport een absolute vereiste zijn.

“Onmiddellijke toegang tot de enorme hoeveelheden data die we elke race genereren is voor ons team een allereerste vereiste voor de winst,” aldus Franz Tost, teamleider van Scuderia Toro Rosso. “Als wij data zelfs maar een paar seconden kwijt zijn, is de race verloren. Dat zegt alles waarom we voor de meest complete back-up volledig op Acronis bouwen en vertrouwen.”

De #1 persoonlijke back-up software voor complete databeveiliging
Naast snelle, gemakkelijke en complete databeveiliging biedt Acronis True Image 2017 meer dan 50 nieuwe functionaliteiten, waaronder:

  • Draadloze back-up van mobiele apparaten naar Windows computers – Back-up een onbeperkt aantal iPhones, iPads, en mobiele Android-apparaten naar uw computer met de volle snelheid van uw lokale Wi-Fi netwerk. Herstel alle content terug naar hetzelfde of een ander toestel, ook al is het maar één enkele foto of één contact.
  • Remote back-up management – Beveilig al uw computers en help familieleden bij het beveiligen van die van hen, hoe ver weg ze ook zijn. Bekijk de databeveiligingsstatus real-time voor iedere computer of de data op een mobiel toestel via een touch-vriendelijk online dashboard.
  • Incrementele Facebook back-up – Maak automatische back-ups van alle content op uw Facebook account, zoals foto’s, video’s, contacten, commentaren en dergelijke meer. Gebruikers zijn beveiligd tegen onbedoeld verwijderen, aanvallen door hackers, applicatiefouten of fouten van sociale netwerken waardoor kostbare geheugeninhoud volledig gewist kan worden.
  • Archiveren naar de cloud of naar externe opslagapparaten – Maak hardeschijfruimte vrij, door grote of zelden gebruikte bestanden van uw Windows of Apple computer naar een externe drive, NAS-apparaat, een netwerkshare, of naar de Acronis Cloud, over te zetten. Bezoek archieven met behulp van File Explorer, Finder, of een webbrowser.
  • Verbeterde NAS – Ontdek automatisch NAS-apparaten die op het lokale netwerk aanwezig zijn, preconfigureer deze voor back-up opslag, en sluit deze automatisch weer aan bij tijdelijk onbeschikbaar zijn.

 
Acronis True Image 2017 biedt tal van nieuwe functionaliteiten, zoals zoeken in lokale en Cloud back-ups, versleuteling voor archieven, commentaren voor back-ups, integratie van Windows Explorer, een upgrade van de touch-vriendelijke gebruikersinterface op iOS en Android-apparaten, en nog veel meer.

“De vraag is niet, òf je computer gaat crashen, maar wanneer—en dat heb ik door bittere ervaring geleerd,” weet Robert Tarver, een gebruiker van Acronis True Image sinds 2015. “Ik gebruikte een back-upsysteem van een ander merk toen mijn harde schijf crashte. Een computermonteur attendeerde me erop dat alleen mijn databestanden geback-upt waren, niet mijn OS, programmabestanden, en instellingen. Voor adequate back-ups beval hij me Acronis aan. Dat heeft sindsdien niet alleen mijn computer, maar ook die van mijn vrouw gered. Ik ben Acronis bijzonder dankbaar voor het veilig houden van mijn data.”

[1] Op basis van interne testen. Bevestiging van onafhankelijke zijde en nadere bijzonderheden zijn binnenkort beschikbaar.