Bitdefender biedt partners meer kansen met nieuw MSP-programma

21 juni 2019
Bitdefender

Partnerprogramma stelt partners in staat om snel hun dienstenaanbod uit te breiden met brancheleidende managed security services

Bitdefender, een wereldwijd toonaangevende leverancier van cybersecurity-oplossingen, heeft zijn Partner Advantage Network Program uitgebreid. Via deze uitbreiding, die deel uitmaakt van Bitdefenders geconsolideerde groeistrategie, kunnen resellers, service providers en partners hun processen stroomlijnen en hun dienstenaanbod uitbreiden om nieuwe omzetstromen aan te boren.

Het Partner Advantage Network Program (PAN) van Bitdefender beloont partners voor hun expertise en specialisaties. Het stelt hen in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden en omzet voorspelbaarder te maken. Dit programma wordt nu uitgebreid met het MSP Partner Program. Deze biedt managed service providers, die steeds vaker worden gevraagd te helpen bij cybersecurity, voorsprong op de concurrentie. Het MSP Program biedt net als het PAN uitgekiende incentives, kansen voor winstverbetering en een snellere return on investment. Het voorziet managed service providers daarnaast van innovatieve oplossingen en een gedegen toekomstvisie, waarmee ze effectiever kunnen inspringen op nieuwe zakelijke kansen.

“Klanten vragen om meer cybersecurity-diensten, en Bitdefender loopt op dit gebied voorop. Dankzij de uitbreiding van ons Partner Advantage Network Program kunnen partners samen met ons deze markt aanvoeren. Het programma biedt daarnaast nieuwe kansen voor managed service providers en managed security service providers”, zegt Cristian Corabu, senior director Worldwide Enterprise Marketing bij Bitdefender. “De uitbreiding van ons Partner Advantage Network Program zal onze wereldwijde groeistrategie kracht bijzetten. Het zal Bitdefender en zijn partners in staat stellen om snel te groeien en uit te blinken. Het Partner Advantage Network Program van Bitdefender draagt bij aan aantoonbare verbeteringen van het bedrijfsresultaat van partners die investeren in hun relatie met hun voorkeursleverancier van cybersecurity-oplossingen. Daarmee kunnen zij zich duidelijk van de concurrentie onderscheiden.”

Het MSP Program van Bitdefender kent drie niveaus. Al naar het gelang het niveau kunnen managed service providers profiteren van financiering voor marketingcampagnes, operationele en zakelijke ondersteuning en toegang tot het team van vakkundige technische accountmanagers van Bitdefender:

  • Brons— partners op dit instapniveau profiteren van speciale tarieven, inzicht in het gebruik per klant, tweedelijns ondersteuning en licentiecodes voor intern gebruik.
  • Zilver — vanaf dit niveau krijgen partners toegang tot meer voordelen, zoals financiering voor marketingcampagnes, een persoonlijke partner success manager en een vermelding in de Partnerzoeker op de website van Bitdefender.
  • Gold — partners op dit niveau profiteren het meest van het nieuwe MSP programma. Ze krijgen een persoonlijke technische accountmanager, toegang tot de Partner Adviesraad en nemen deel aan een partner referentie programma.

Corabu: “Het dreigingslandschap verandert voortdurend. Dit is dan ook een perfecte tijd om voor of met Bitdefender te werken. Voor de rest van het jaar maken wij en onze partners ons op voor een forse groei binnen de MSP-markt.”

Het MSP Program is per 18 juni toegevoegd aan het bestaande Partner Advantage Network Program. De volgende stap is de introductie van het Integrated Channel Program.