Bitdefender breng agentloze beveiliging naar VMware NSX-T Data Center

1 mei 2019
Bitdefender

Bitdefender, een wereldwijd toonaangevend leverancier van cybersecurity-oplossingen heeft Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE) afgestemd op VMware NSX-T Data Center. Dankzij de interoperabiliteit kunnen gebruikers van VMware NSX-T Data Center een beroep doen op de oplossing voor agentloze beveiliging van Bitdefender.

Naarmate organisaties nieuwe technologieën omarmen, krijgen hun datacenter-omgevingen een steeds heterogener karakter. Daarnaast blijft het percentage workloads die in publieke clouds worden onderbracht toenemen. Sofware-defined networking (SDN)-oplossingen moeten daarom worden uitgebreid om het volledige spectrum van netwerk- en beveiligingsdiensten native voor deze omgevingen te kunnen bieden. Vanuit dat perspectief heeft VMware het VMware NSX-T Data Center ontworpen. Deze oplossing biedt ondersteuning voor multi-cloudomgevingen (zoals AWS, Azure en VMware Cloud binnen AWS), omgevingen met verschillende hypervisors (zoals VMware vSphere en KVM) en containeromgevingen (zoals Docker en Kubernetes).

Bitdefender GravityZone SVE, een VMware Ready-oplossing, biedt gebruikers van VMware NSX de volgende voordelen:

  • effectievere bescherming tegen geavanceerde bedreigingen met HyperDetect, een technologie die in afstelbare machine learning-technologie voorziet
  • meer operationele efficiëntie en flexibiliteit dankzij native integratie met NSX en VMware vCenter
  • een hoger rendement op infrastructuurinvesteringen dankzij krachtiger consolidatie en snellere prestaties

“Klanten die hybride clouds inrichten met behulp van VMware NSX hebben behoefte aan een uiterst breed ecosysteem van oplossingen die in hun unieke beveiligingsbehoeften voorzien”, zegt Umesh Mahajan, senior vice president van de R&D, Networking & Security Business Unit van VMware. “Bitdefender biedt organisaties een in de praktijk bewezen beveiligingsoplossing aan. Deze maakt gebruik van de alomtegenwoordige connectiviteit van VMware NSX om gelaagde beveiliging te bieden, waar applicaties die maar nodig hebben.”

“Bitdefender is vereerd om als eerste leverancier de voordelen van agentloze beveiliging toegankelijk te maken voor gebruikers van VMware NSX-T Data Center VMware. We zijn de enige leverancier die organisaties tegen geavanceerde cyberbedreigingen beschermt met afstelbare machine learning-technologie”, zegt Gavin Hill, vice president Datacenter & Network Security Products bij Bitdefender. “We hechten grote waarde aan onze samenwerking met VMware, en hun gelijkgestemde inzet voor klantenservice en innovatie.”

Meer informatie en een proefversie van GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE) voor VMware NSX-T zijn te vinden op www.bitdefender.com/sddc.