En Serio

PR-starter gezocht

Nieuwe ontwikkelingen en technologische vooruitgang vliegen je om de oren. De ene tech start-up na de andere ontpopt in ”the next big thing” maar als het goed is weet jij het kaf van het koren te scheiden.

Klopt, dat weet ik heel goed…

Mooi! Want met alle nieuws en online kanalen die we gebruiken en al die merken die ook actief communiceren, is het een behoorlijke uitdaging voor bedrijven om boven het maaiveld uit te komen en te laten zien waar je echt voor staat.

Of je een bepaalde doelgroep wilt bereiken via radio, tv of kranten, vakmedia of social media, een goed PR-plan en een uitstekende uitvoering daarvan is super belangrijk. Een partner in crime die kan helpen om zichtbaarheid in de media te realiseren met duidelijke taal en een goed idee is wat bedrijven (en dus klanten) van dit bureau willen.

Volgens mij ben ik dat!

Als junior PR specialist is het aan jou om jouw klant positief in het nieuws te krijgen. Er zijn natuurlijk verschillende media die je daarbij kan inzetten en jij weet precies welke het meest effectief is voor elk specifiek onderwerp. In jouw digitale rolodex staan journalisten, podcasters en andere inhoudelijke experts. Jij hebt een neusje voor de nieuwste technologie en Silicon Valley kent voor jou geen geheimen.

Je hebt het écht over mij hoor!

Nou, als je dan ook nog eens net klaar bent met een relevante opleiding, dan begint het plaatje wel echt te kloppen. Het is ook wel belangrijk dat je goed uit de voeten kan in het Nederlands en in het Engels. Engels is zo belangrijk omdat wij vrijwel alleen voor opkomende Internationale tech bedrijven en met de tofste Europese PR-bureaus werken. Bovendien klim jij graag regelmatig in de pen en schud je zo een blog of persbericht over onderwerpen als AI, blockchain en fintech uit je mouw.

Check, en wat schuift het?

Hard werken wordt goed beloond en daarom start je met een marktconform basissalaris met daarbovenop een aantal team-bonussen. Natuurlijk kan je niet zonder een laptop, dus die krijg je van de zaak. Daarnaast bepaal je zelf waar je werkt en af en toe komt de stoelmasseuse langs op kantoor (of thuis!) om de dag nog beter te maken. En die Incompany coach, daar mag je uiteraard ook gebruik van maken. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? Dat is het niet! Dus waar wacht je op. Mail ons op jobs@enserio.nl. Nu!

P.S. lieve recruiters, jullie mails/berichten/belletjes nav deze vacature worden niet gewaardeerd.

P.P.S. Vind je PR leuk maar wil je je ook ontwikkelen in contentmarketing ? Check dan de vacature voor onze traineeship PR & contentmarketing.