En Serio

Traineeship PR & contentmarketing

Wil jij je specialiseren op het gebied van media, communicatie en marketing?

Heb jij ook het gevoel dat technologie de wereld iedere dag weer een stukje beter, slimmer en makkelijker maakt? Wil jij werken voor ambitieuze, internationale tech bedrijven? En zie jij jezelf uitgroeien tot een specialist op het gebied van PR en contentmarketing?

Wij zijn op zoek naar een PR & contentmarketing trainee met een gezonde dosis interesse in tech, media en content. Tijdens het traineeship kom je er achter waar jouw communicatiehart écht sneller van gaat kloppen. Door direct aan de slag te gaan voor klanten zoals Netatmo, Tableau en Stripe. En vooral door heel veel te leren. Na het programma ben je klaar om aan de slag te gaan als junior PR of contentmarketing specialist.

Traineeship PR & contentmarketing: dit is wat het inhoudt

 • je gaat alle ins en outs leren over PR en contentmarketing
 • jouw tech-kennis gaat in no-time van 0 naar 100
 • je wordt begeleid en gecoacht door onze eigen ervaren vakspecialisten
 • onze InCompany coach gaat jouw helpen het beste te halen uit dit traineeship en werkt samen met jou aan je professionele én persoonlijke groei
 • je krijgt ruimte om extern opleidingen en certificeringen te doen waar je de rest van je carrière iets aan hebt (denk daarbij aan Google en HubSpot, maar ook aan schrijfcursussen)
 • je gaat gelijk aan de slag voor de leukste, snelgroeiende B2B & B2C tech-bedrijven ter wereld zodat je jouw kennis direct in de praktijk kan brengen.

Dit is wat je gaat doen (onder andere)

Tijdens ons traineeship PR & contentmarketing is jouw werk erop gericht om samen met het team klanten in de media te krijgen (PR dus) of direct in contact te komen met hun doelgroepen (via contentmarketing). Geschreven content is helemaal ons ding, dus je zal je ongetwijfeld veel bezig gaan houden met persberichten, blogs en social media posts. En met het vieren van de resultaten van onze acties en creatieve ideeën door kick ass rapportages te delen met klanten.

Wij vinden onze ‘agency perks’ erg fijn. Dit is wat we bieden

 • Vergoeding: we hebben ons laten vertellen dat onze salarissen dik in orde zijn.  En dan rekenen we onze bonussen niet eens mee. Good to know: je krijgt ieder jaar gegarandeerd salarisverhoging
 • Werkplek: vaste werkplekken zijn verleden tijd. Werk thuis, op kantoor of een andere locatie. Jij bepaalt
 • Reiskosten: die vergoeden we 100%. Je krijgt een NS Business card of we vergoeden de kilometers als je met de auto reist
 • Tech: een laptop krijg je van ons. Het enige wat jij nog moet doen is aangeven of je het liefst op Mac of Windows werkt? Telefoon van de zaak regelen wij uiteraard ook voor je. Headphones, extra grote beeldschermen en andere dingen waardoor jij nog prettiger kan werken? Regelen we voor je
 • Ontspannen: dat doen we graag en regelmatig. Borrels, etentjes, team uitjes en last but not least maandelijkse stoelmassages
 • Koffie: geniet van je persoonlijke, favoriete Nespresso-cupje of pak een heerlijke bak koffie (of gemberthee) bij de koffiebar beneden

Last but not least, iets over En Serio

We boeken de beste resultaten als we met likeminded mensen werken. En dan hebben we het over de samenwerking met klanten, journalisten, Europese partner-bureaus én collega’s. Daarom vinden wij onze team cultuur ook super belangrijk. Nieuwsgierig of die cultuur je aanspreekt? Kijk dan snel hieronder of het volgende je aanspreekt.

 • We koesteren de langetermijn relaties die we hebben enorm en stoppen daar veel tijd en liefde in. Geen verrassing dus dat we al heel wat jaren met dezelfde journalisten, klanten en partner-bureaus samenwerken.
 • We proberen altijd momenten te creëren die we ons nog een hele lange tijd blijven herinneren. Dit gaat vaak voorbij aan die mooie campagne of prachtige artikel in  een krant.
 • We zijn trots op ons Celebrates programma waarbij we zoveel mogelijk vieren. Het gaat daarbij niet alleen om mooie resultaten die we voor klanten boeken, maar ook om de anniversaries met klanten en van collega’s en de verjaardagen van iedereen die we kennen.
 • We gaan voor klanten die ook gaan voor langetermijn samenwerkingen en laten daarom vaak korte (doch lucratieve) projecten aan ons voorbij gaan.
 • We challengen klanten en collega’s om de beste resultaten te boeken. Daarvoor moeten we goed luisteren en kritische vragen stellen.
 • We zetten onze PR- en contentmarketing- skills, kennis en ervaring graag in en ontwikkelen die continu door. En als iets niet 100% binnen ons straatje pas, dan schakelen we andere specialisten in.

Ben je nog steeds enthousiast? Neem dan gelijk contact met ons op via jobs@enserio.nl, want wie weet is deze traineeship PR & contentmarketing wel helemaal iets voor jou!

Wil je volledig op PR storten en vind je contentmarketing minder interessant? Check dan onze vacature voor een PR-starter.