Carola Doesburg aangesteld als Country Sales Manager voor Kappa Data Nederland

29 december 2013
Kappa Data

Kappa Data heeft Carola Doesburg aangesteld als de eerste en nieuwe Country Sales Manager van Kappa Data Nederland.

Met deze aanstelling start Kappa Data met de opzet van een lokale structuur in Nederland. Zowel Kappa Data als Carola hebben duidelijke ambities en doelstellingen.

Kappa Data heeft de afgelopen 15 jaar successen geboekt met de positionering, strategie en visie. IT-resellers en leveranciers waarderen de innovatieve aanpak, de proactieve houding en de persoonlijke benadering van de Belgische IT-distributeur. Kappa Data wil met een innovatieve aanpak, een proactieve houding en een persoonlijke benadering marktaandeel winnen op de Nederlandse markt. “Deze doelstellingen behalen we niet vanuit ons hoofdkantoor in België. Het is van wezenlijk belang om een lokale structuur op te zetten die autonoom kan functioneren”, aldus Patrick Casteels, Managing Partner van Kappa Data. “De aanwerving van Carola Doesburg is hierin de eerste stap.”, vervolgt Patrick Casteels.

Met Carola Doesburg haalt Kappa Data een ijzersterk profiel in huis. Carola heeft jarenlange ervaring binnen de Nederlandse IT-markt en heeft een zeer grondige kennis van Barracuda, Kappa Data’s meest performante lijn op de Nederlandse markt. Carola zal in eerste instantie de verkoopactiviteiten voor Kappa Data in Nederland ontplooien. Ze zal dit doen op basis van de drie merken in het productportfolio van Kappa Data Nederland: Barracuda Networks, Lancom Systems en Delta Electronics.

Beide partijen zijn opgetogen over de toekomstige samenwerking. “Ik beschouw het als een hele eer om pionier te mogen zijn voor Kappa Data op de Nederlandse IT-markt. Kappa Data is een uiterst professionele organisatie en ik verheug me op de uitbouw van de Kappa Data business in Nederland,” besluit Carola Doesburg, de kersverse Country Sales Manager van Kappa Data Nederland BV.

www.kappadata.nl