Cellularline breidt tetra force productlijn uit

26 februari 2018
Cellularline

Cellularline introduceert nieuwe modellen in de succesvolle TETRA FORCE® productlijn: screenprotectors, beschermhoesjes, laders, USB-kabels en twee in-ear oordopjes.

TETRA FORCE SHIELD breidt de productlijn uit met screenprotectors met hoge krasbestendigheid en is ook verkrijgbaar voor gebogen displays. De nieuwe screenprotectors zijn uiterst dun en flexibel en zijn gemaakt van innovatieve materialen. TETRA FORCE SHIELD biedt een verhoogde bescherming tegen vallen en stoten en is 3 keer meer bestand tegen krassen dan reguliere screenprotectors.

IDS (Impact Dissipating System)™ -technologie kenmerkt de TETRA FORCE SHOCK-TWIST en TETRA FORCE SHOCK-TECH telefoonhoesjes. De band aan de zijkanten van het hoesje zorgt ervoor dat de impact van een klap wordt verdeeld.

De USB-lader TETRA FORCE® is verkrijgbaar voor de nieuwste generatie toestellen van Samsung, Huawei en Apple. De TETRA FORCE® kabels kunnen 10 keer zoveel hebben dan andere kabels die doorgaans op de markt verkrijgbaar zijn!

In-ear RHINO oordopjes en in-ear PHOENIX oordopjes behoren ook tot de nieuwste producten uit de Cellularline TETRA FORCE® productlijn! De robuuste oordopjes met versterkte aansluitingspunten en flexibele veerkabels, zorgen ervoor dat de oordopjes tegen een stootje kunnen. De binnenkant is scheurbestendig en is aan de buitenkant afgewerkt met transparant TPU. De metalen componenten in het design maken de oordopjes stootbestendig.