Cellularline zet in op wireless laders

26 februari 2018
Cellularline

Cellularline introduceert tijdens Mobile World Congress 2018 een gloednieuwe technologie binnen haar met elke compatible smartphone Wireless Charger-productlijn. Draadloos opladen kent de nodige obstakels, zoals onderbrekingen in de laadfunctie en oververhitting van de telefoon. Voor het oplossen van deze problemen heeft Cellularline de eigen technologie WIDEACTIVE™ INSIDE ontwikkeld.   

WIDEACTIVE™ INSIDE heeft 3 verschillende laadniveaus, afhankelijk van verschillende interne elektronische onderdelen en het aantal spoelen: verschillende keuzes voor optimaal en veilig laden.

De Wireless Charger-productlijn kent al de nodige successen met de WIRELESS CHARGER en WIRELESS FAST CHARGER. Innovatief design, uiterst dun en ultra-licht, voor gebruik thuis en op de werkvloer. De ledlampjes geven de laadstatus aan en de WIRELESS FAST CHARGER gaat zelfs nog een stap verder: hij geeft feedback over de wijze van opladen die gebruikt wordt: de adaptive of de standard.

WIRELESS FAST CHARGER STAND is het draadloze oplaadstation met staander. Deze is zacht afgewerkt en dankzij adaptive fast charging technologie ideaal voor het snel opladen van de smartphone. Verticaal, horizontaal of schuin, het doet er niet meer toe. Dankzij de WIDEACTIVE™ INSIDE technologie laadt de telefoon in elke stand op.

Twee modellen in de productlijn zijn specifiek ontwikkeld voor de iPhone. Opladen volgens Apple-specificaties, met minimalistisch design en elegante witte kleur, in perfecte harmonie met de iPhone-stijl.

Tijdens Mobile World Congress 2018 zullen ook de draadloze opladers voor de auto met WIDEACTIVE™ INSIDE voorgesteld worden. De productlijn bevat zowel PILOT ACTIVE met zuignap als HANDY WING ACTIVE met Fast Recharge technologie.