Commvault benoemt Mercer Rowe als Global Head of Channels & Alliances en Edison Peres als Strategic Advisor

17 oktober 2019
Commvault

Commvault heeft Mercer Rowe tot Global Head of Channels & Alliances en Edison Peres tot Strategic Advisor benoemd. Beiden hebben jarenlange ervaring in de markt. Rowe heeft jarenlang voor bedrijven als VMware en IBM gewerkt en Peres is als oud-Cisco-channelbaas geen onbekende in de technologische industrie op het gebied van business transformation.

Rowe kijkt er naar uit partnerbedrijven te verder te helpen bij hun digitale transformatie : “Commvault heeft een partnerorganisatie van wereldklasse. Het is mijn taak om die sterke basis te nemen en van Commvault een leider in de sector van te maken, die partners helpt hun bedrijf te transformeren en de juiste gesprekken met klanten te voeren”, aldus Rowe.

Peres kijkt er naar uit om de bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen: “Ik ben van plan om mijn jarenlange ervaring in het opbouwen en uitvoeren van strategische verkoop- en marketingprogramma’s en wereldwijde bedrijfsactiviteiten in te zetten om Commvault te helpen buitengewone resultaten te behalen door middel van leiderschap en organisatorische transformatie.”