Commvault beschermt data in de cloud met back-ups voor Cisco HyperFlex

17 januari 2019
Commvault

De integratie van HyperFlex en Commvault’s snapshot-technologie brengt uitgebreide gegevensbescherming naar enterprise cloud-omgevingen

Commvault, leverancier van oplossingen voor back-ups, gegevensherstel, archivering en cloud computing in elke hybride omgeving, maakt bekend dat zijn snapshot-technologie IntelliSnap is getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met de Cisco HyperFlex hyperconverged systemen. De combinatie hiervan biedt bedrijven de mogelijkheid om hun applicatieworkloads, bestandssystemen en virtuele machines te beschermen zonder de noodzaak om gebruik te maken van tools van andere leveranciers. Dit biedt hen grip, vereenvoudiging en flexibele en toekomstbestendige architectuuropties.

ScaleProtect with Cisco UCS vertegenwoordigt het breedste ecosysteem van geïntegreerde public clouds en breidt de mogelijkheden van het Cisco HyperFlex-platform uit met functionaliteit voor back-ups en gegevensherstel. ScaleProtect with Cisco biedt daarmee een multi-cloudplatform, aangevuld met ondersteuning voor bedrijfsapplicaties zoals SAP HANA, waarvoor Commvault is gecertificeerd. Gebruikers kunnen bedrijfskritische applicaties op Cisco HyperFlex laten draaien in het vertrouwen dat hun applicaties en data optimaal beschikbaar blijven en dat er back-ups van worden gemaakt. De combinatie van ScaleProtect with Cisco UCS met Cisco HyperFlex resulteert in een scale-out software defined oplossing met grootzakelijke functionaliteit voor back-ups en gegevensherstel en integrale bescherming voor het intent-based datacenter.

“De combinatie van oplossingen van Commvault en Cisco biedt klanten en partners flexibele mogelijkheden voor het beschermen van data en een snelle verplaatsing daarvan tussen alle mogelijke infrastructuurplatforms van Cisco als de bedrijfsomstandigheden daarom vragen”, zegt Wenceslao Lada, vice president Worldwide Alliances bij Commvault. “De uitbreiding van onze samenwerking door de integratie van IntelliSnap met HyperFlex is het zoveelste voorbeeld van ons gezamenlijke streven om simpele en kostenefficiënte oplossingen af te leveren die een einde maken aan veel voorkomende zakelijke problemen en bevorderend werken voor de omzet van onze partners.”

“We blijven met Commvault samenwerken om grootzakelijke klanten te helpen met het reduceren van de kosten en complexiteit rond data- en IT-beheer. We doen dit door een einde te maken aan de noodzaak om gebruik te maken van verschillende software- en hardwareoplossingen en standalone tools”, zegt Vijay Venugopal, senior director Product Management voor Cisco HyperFlex. “Het realiseren van grip en schaalbaarheid binnen multi-cloudomgevingen is van cruciaal belang voor de modernisering van IT-infrastructuren en digitale transformatie. Commvault IntelliSnap maakt dit mogelijk door bedrijven de regie in handen te geven en de functionaliteit van Cisco HyperFlex uit te breiden. Bedrijven kunnen erop deze manier zeker van zijn dat alle data binnen hun IT-infrastructuur beschikbaar, verplaatsbaar en herstelbaar is.”

“Hoewel we inmiddels in het tijdperk van big data-analyse, machine learning en artificial intelligence leven, blijven veel back-uptools de geijkte patronen volgen. Bedrijven hebben behoefte aan moderne analysefunctionaliteit die hen van de juiste input voorziet om hun processen te verbeteren, inzicht verschaft in de herstelbaarheid van applicaties en uitgebreide ondersteuning biedt voor applicaties en multi-cloudomgevingen[1],” zegt Naveen Chhabra, senior analyst bij Forrester Research, Inc. “Om deze reden staat de markt voor data resilience ingrijpende veranderingen te wachten[2]. Leveranciers zoals Commvault lopen voorop in het moderniseren van de technologie.”


[1] “The Forrester Wave (TM): Data Resiliency Solutions, Q3 2017”

[2] Blog van Forrester: “Data Protection Vendors Are Emerging from The Stone Age”, door Naveen Chhabra, 15 november 2018″