Commvault uitgeroepen tot ‘2019 HPE Technology Partner of the Year’ in de categorie storage-oplossingen

21 juni 2019
Commvault

Hechte integratie van de software van Commvault met storage-producten en servers van HPE helpt organisaties aan verbeterd herstelvermogen, een verantwoorde overstap naar de cloud en de mogelijkheid om zakelijke waarde uit hun data te putten

Commvault, leverancier van software voor databeheer voor cloud- en on-premise omgevingen, is tijdens de jaarlijkse Global Partner Summit van HPE in Las Vegas uitgeroepen tot ‘2019 Hewlett Packard Enterprise (HPE) Technology Partner of the Year’ in de categorie storage-oplossingen. Commvault werd geprezen om de hechte integratie van zijn oplossingen voor databescherming en gegevensbeheer met de storage-producten en servers van HPE. Dit helpt gezamenlijke klanten om zich effectief voor te bereiden op de overstap naar de cloud en meer zakelijke waarde uit hun data te putten.

“Het doet ons een genoegen om prijzen uit te reiken aan partners die uitmuntend werk hebben verricht en samen met HPE nieuwe zakelijke kansen hebben gecreëerd met de ontwikkeling van gecombineerde oplossingen voor onze gezamenlijke klanten”, zegt Paul Hunter, senior vice president Worldwide Partner Sales bij HPE. “HPE streeft ernaar om samen met zijn partners innovatieve nieuwe oplossingen te ontwikkelen en gezamenlijke groeikansen te identificeren. Deze awards vormen een blijk van erkenning voor de samenwerkingsinspanningen en successen van onze best presterende partners.”

“Commvault en HPE hebben een rijke geschiedenis in het leveren van geïntegreerde oplossingen die klanten helpen bij het oplossen van complexe data-uitdagingen”, zegt Wenceslao Lada, vice president Worldwide Alliances bij Commvault. “Door de oplossingen voor data management van Commvault te combineren met het volledige server-en opslagportfolio van HPE, blijven we innovatieve, end-to-end oplossingen leveren die klanten helpen hun bedrijfskritische data eenvoudiger te beschermen en hun zakelijke veerkracht vergroten. We zijn trots op deze onderscheiding en de kans die dit biedt voor ons als partners.”

Een toewijding aan uitgebreide integratie

Om alles nog eenvoudiger te maken neemt Commvault deel aan het HPE Complete-programma. Dit wereldwijde resellerprogramma biedt partners en klanten van HPE de mogelijkheid om volledig gevalideerde oplossingen aan te schaffen op basis van één factuur.