Eerste verkoopdag van gewone aandelen en warrants van Cellularline S.p.A. in het STAR-segment van de Italiaanse effectenbeurs Mercato Telematico Azionario

23 juli 2019
Geen onderdeel van een categorie

In navolging op het persbericht van 18 juli 2019 maakt Cellularline S.p.A. (hierna: het “bedrijf”) bekend dat de handel in de gewone aandelen en de warrants van Cellularline S.p.A. van start is gegaan binnen het STAR-segment van de Italiaanse effectenbeurs Mercato Telematico Azionario, dat wordt georganiseerd en beheerd door het Italiaanse beursbedrijf Borsa Italiana S.p.A.

Vanaf heden zijn de gewone aandelen en de warrants van Cellularline S.p.A. dientengevolge uitgesloten van de handel op de Italiaanse AIM. De gewone aandelen en warrants van het bedrijf behouden dezelfde ISIN-code (respectievelijk IT0005244618 en IT0005244592) die in het kader van de toelating tot de Italiaanse AIM aan hen werd toegekend.

De statuten van Cellularline S.p.A. zijn, zoals tijdens de Algemene Vergadering van het bedrijf op 16 april 2019 overeengekomen, met ingang van heden openbaar beschikbaar op de website van het Bedrijf: www.cellularlinegroup.com.

Christian Aleotti, directeur van Cellularline S.p.A.: “Borsa Italiana heeft 22 juli 2019 aangewezen als startdatum van de handel in de aandelen van Cellularline S.p.A.binnen het STAR-segment van de effectenbeurs MTA. We zijn enorm verheugd met de notering aan deze prominente beurs. Dit is een belangrijke stap in ons groeiproces. We zijn ervan overtuigd dat het STAR-segment, dat de expertise van de Italiaanse markt weerspiegelt, ons concern de juiste zichtbaarheid kan geven ten aanzien van Italiaanse en buitenlandse investeerders binnen alle relevante markten, met alle voordelen van dien voor onze concurrentiepositie.”

Cellularline S.p.A. werd bijgestaan door Intermonte SIM S.p.A. als sponsor voor de toelating tot de handel binnen het STAR-segment van de MTA. Advocatenkantoor Gatti Pavesi Bianchi Studio Legale Associato trad op als adviseur bij de transacties. KPMG S.p.A en Deloitte & Touche fungeerden als auditbureaus en Studio Tributario Societario Deloitte als fiscaal adviseur.