En Serio versterkt PR-team met Lisa de Jong

20 november 2018
En Serio

Tech PR-bureau En Serio verwelkomt Lisa de Jong als Account Executive. Als junior PR-consultant is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van mediarelaties en de uitvoering van PR-activiteiten voor klanten zoals Juniper Networks, Leaseweb, MobileIron en Cellularline.

Lisa brengt de nodige kennis en ervaring op het gebied van events en (online) marketing met zich mee. Naast haar marketingstage bij Nespresso Nestlé S.A. en haar online-marketingstage bij Performics heeft zij tijdens haar studie in Groningen op de technische helpdesk van KPN gewerkt. Deze technische kennis vormt een solide basis om samen met ervaren collega’s effectieve en relevante PR-campagnes te bedenken en uit te voeren.

“Als gespecialiseerd PR-bureau zijn we altijd op zoek naar collega’s die enthousiast worden van PR én affiniteit hebben met technologie. Deze eigenschappen zijn essentieel om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. Lisa beschikt over deze kwaliteiten en we zijn blij haar nu aan boord te hebben. En met haar komst voegen we nog meer marketingervaring toe aan ons team zodat we klanten nog beter kunnen begrijpen en ondersteunen in het behalen van hun doelen,” zegt Eric Dragt, oprichter en directeur bij En Serio.