Ergotron levert met CareFit™ Pro bijdrage aan welzijn zorgverleners

20 mei 2020
Ergotron

 Ergotron, wereldwijd ontwerper en fabrikant van producten die actieve beweging aan en bij de werkplek stimuleren, maakt vandaag de verkrijgbaarheid bekend van de medische trolley CareFit™ Pro. Deze bevordert het welzijn van artsen en verpleegkundig personeel door te voorzien in ongehinderde mobiliteit en gepersonaliseerde functies die bijdragen aan een betere zorgverlening.

De CareFit™ Pro is een functierijke medische trolley die er met duurzame, betrouwbare stroomvoorziening voor zorgt dat zorgverleners hun hele dienst lang productief kunnen blijven. De trolley en het scherm zijn in hoogte verstelbaar. Intuïtief gepositioneerde functies zorgen ervoor dat zorgverleners hun focus volledig op de patiëntenzorg kunnen richten en waarborgen hun welzijn. Speciale geïntegreerde technologie stroomlijnt daarnaast de monitoring en het onderhoud van de medische trolley.

Andere belangrijke functies zijn intern kabelbeheer en eenvoudig schoon te maken oppervlakken. De trolley kan worden gecombineerd met het optionele systeem UV Angel, dat met UV-C-licht voor geautomatiseerde reductie van pathogenen zorgt en binnenkort als accessoire beschikbaar zal zijn. Dit helpt met het voorkomen van ziekenhuisinfecties en draagt bij aan een hygiënische werkplek. De traploos regelbare rem en het ergonomische handvat met een neutrale hoek zorgen voor een eenvoudige hoogteafstelling.

Brancheleidende belasting- en cyclustests stonden aan de basis van het robuuste en duurzame ontwerp. Het beheersysteem eKinnex™ van Ergotron stroomlijnt het onderhoud om te zorgen voor maximale beschikbaarheid van de trolley en om zorgen over de stroomvoorziening weg te nemen. Hoogwaardige zwenkwielen van vijf inch zorgen voor ongeëvenaarde mobiliteit, terwijl zorgverleners zich tussen kamers en afdelingen verplaatsen. Diverse ergonomische hoogteregelingen, de beschikbaarheid van tal van optionele accessoires en een gebruiksvriendelijk touchscreen dragen bij aan efficiëntie en comfort.

“De ervaringen van de zorgverlener en patiënt zijn nauw met elkaar verweven. Het welzijn, de workflows en de veiligheid van het verplegend personeel vormen cruciale aspecten van kwalitatief hoogwaardige zorg. Steeds meer zorginstellingen streven ernaar om warme, heilzame ruimtes te creëren in aansluiting op de ‘resimercial’-trend. Zij hebben behoefte aan medische trolleys die van alle benodigde functionaliteit zijn voorzien, het geluid in patiëntruimtes reduceren en zorgverleners optimale vrijheid bieden”, zegt Paul Zuidema, managing director EMEA bij Ergotron. “Dit nieuwe product sluit perfect aan op de door de pandemie aangewakkerde vraag naar mobiele medische trolleys die met een hygiënisch, makkelijk reinigbaar ontwerp bijdragen aan het bestrijden van infecties.”

Ga voor meer informatie over de CareFit™ Pro naar https://www.ergotron.com/en-gb/products/product-details/c52-2201#/

Over Ergotron
Ergotron, Inc. is een wereldwijde ontwerper en fabrikant van producten die actieve beweging aan en bij de werkplek stimuleren en mensen helpen gedijen tijdens het werken, spelen en het zorgen voor anderen. Momenteel veranderen de manieren waarop we met technologie omgaan, met anderen samenwerken en de realisatie van ons persoonlijke potentieel nastreven. Ergotron biedt ondersteuning voor deze ontwikkelingen met innovatieve oplossingen die een einde maken aan beperkingen binnen kantooromgevingen en sectoren als de gezondheidszorg en het onderwijs. Via zijn Customer Solutions-divisie ontwikkelt Ergotron unieke en innovatie producten en toepassingen voor wereldwijd toonaangevende bedrijven. Het bedrijf kent een 35 jaar lange geschiedenis van innovatie. Het beschikt over ruim 200 octrooien en een groeiende portefeuille van merken, waaronder WorkFit™, CareFit™, LearnFit®, JŪV™ en OmniMount®.

Het hoofdkantoor van Ergotron is gevestigd in Saint Paul in Minnesota. Het bedrijf heeft daarnaast een verkoop- en marketingaanwezigheid in Noord-Amerika, Europa en de regio Asia Pacific. Alle producten zijn ontworpen in de Verenigde Staten en geproduceerd in de faciliteiten van Ergotron in Saint Paul en in China.

Ga voor meer informatie naar www.ergotron.com/pro.