HVR en WhereScape gaan samenwerken om de ontwikkeling van datawarehousing, beheer en levering van real time data aan bedrijven te versnellen

14 augustus 2019
WhereScape

HVR’s real time datareplicatiesoftware en WhereScape’s automatiseringssoftware optimaliseren de levering van data en datawarehousinginfrastructuur

HVR, de vooraanstaande onafhankelijke leverancier van real time cloud-datareplicatie-technologie, en WhereScape, vooraanstaand leverancier van data-infrastructuur-automatiseringssoftware, hebben hun samenwerking aangekondigd. Samen bieden WhereScape en HVR automatisering en snelle data-integratie voor datainfrastructuurprestaties die de levering van real time data aan bedrijven versnellen.

“In de wereld van vandaag hebben bedrijven de behoefte aan snelle toegang tot inzichtelijke data om bedrijfsbeslissingen te informeren en daarvoor spelen automatisering en toegang tot real time data een sleutelrol,” aldus Neil Barton, CTO bij WhereScape. “Door onze samenwerking met HVR kunnen wij onze klanten een gemakkelijkere manier bieden om levering van real time data in de datainfrastructuur van een organisatie snel in te zetten. Het koppelen van de automatisering van WhereScape met de datareplicatiesoftware van HVR kan klanten de mogelijkheid bieden nieuwe analyticaoplossingen te leveren aan de gebruikers van hun bedrijf in een fractie van de tijd die het in het verleden kostte bij het gebruik van verouderde, traditionele methoden van het leveren van datawarehousingprojecten.”

HVR’s datareplicatietechnologie optimaliseert het verkrijgen van data van brondatabestanden op locatie en in de cloud naar doeldataplatforms, terwijl WhereScape het ontwerp, de ontwikkeling, inzet, documentatie en exploitatie van de datawarehousinginfrastructuur zelf automatiseert. Samen bieden HVR en WhereScape klanten bewezen, uitmuntende mogelijkheden, ondersteund door gebruik in honderden organisaties wereldwijd. WhereScape’s automatisering en HVR’s datareplicatiesoftware bieden teams de mogelijkheden de behoefte aan modernisering van datawarehousing aan te pakken. Gegeven de voortdurende focus en investering van het bedrijf kunnen klanten ervan verzekerd zijn dat de oplossingen die zij vandaag aannemen, zich in de toekomst zullen blijven ontwikkelen.

Opzetten en inzetten van de gecombineerde oplossing van WhereScape/HVR is snel, gemakkelijk en kosteneffectief en geeft klanten het vermogen om behendige Business Intelligence (BI) oplossingen snel te gebruiken en te onderhouden. Teams zijn in staat om snel de impact van WhereScape en HVR binnen hun datawarehousingrocessen te zien – en zo de tijd te verminderen die het kost om nieuwe data-infrastructuurprojecten te leveren en in real time data aan eindgebruikers te leveren.

“In een HVR-onderzoek uitgevoerd op de PASS Data Architecture Virtual Group, identificeerden respondenten datawarehouses als hun belangrijkste focus voor data-integratieprojecten,” aldus Mark Van de Wiel, CTO bij HVR. “Samen vereenvoudigen WhereScape en HVR de acceptatie van datawarehousingoplossingen, waardoor de levering van geïnformeerde bedrijfsbeslissingen op de nieuwst mogelijke data wordt versneld.”

Om meer te weten te komen over de voordelen van de oplossing van WhereScape en HVR, registreer hier om deel te nemen aan een webinar op 14 augustus.

Lees om meer te weten te komen over de samenwerking van WhereScape en HVR de samenvatting van de gehele oplossing hier.