iZettle introduceert uitgebreide point-of-sale-oplossing voor de Nederlandse horecasector

30 augustus 2017
iZettle

iZettle introduceert iZettle voor horeca. Het gaat om een premium point-of-sale (POS)-oplossing voor cafés, bars en restaurants. Deze oplossing voorziet in zaken zoals tafel-, voorraad- en personeelsbeheer en biedt real-time toegang tot bedrijfsrapportages.

iZettle voor horeca biedt specifieke functionaliteiten waar grotere restaurants, koffietentjes en bars behoefte aan hebben. Hier vallen onder andere tafelbeheer, openstaande en gesplitste rekeningen, voorraadbeheer, personeelsbeheer en geavanceerde rapportage onder. Vergeleken met andere POS-systemen, is de oplossing van iZettle de meeste complete, gebruiksvriendelijke integratie met kaartlezers. Hierdoor is er veel minder kans op een wachtrij bij de kassa, hoeven ondernemers veel minder tijd te besteden aan hun boekhouding en worden kasverschillen flink gereduceerd.

De meeste horecabedrijven maakt nog altijd gebruik van ouderwetse kassa’s in plaats van mobiele point-of-sale-systemen. iZettle voor horeca biedt een praktisch en volledig functionele POS-oplossing tegen een fractie van de prijs van producten van traditionele leveranciers. De oplossing vereenvoudigt het beheer van horecaondernemingen met geautomatiseerde taken en gestroomlijnde processen. Gebruikers krijgen daarnaast toegang tot real-time rapportage, zodat ze goed onderbouwde, zakelijke beslissingen kunnen nemen en overzicht kunnen houden over hun omzet, voorraden en personeel.

Oplossingen voor tafel- en voorraadbeheer zijn al jaren op de markt maar nog altijd vrij kostbaar. iZettle heeft deze belangrijke horeca-functionaliteiten vernieuwd en afgestemd op de huidige behoeften: de oplossing kan worden gebruikt op een iPad en is betaalbaar voor kleine ondernemers. iZettle voor horeca onderscheidt zich door volledige integratie mogelijk te maken met belangrijke horeca systemen waaronder de iZettle pinapparaten. Door deze integraties worden foutmarges verkleind en kunnen horeca-ondernemers hun bedrijfsprocessen soepeler inrichten.

Jacob de Geer, de medeoprichter en CEO van iZettle: “De bedrijven die onze oplossingen gebruiken, groeien drie keer sneller dan het Europese gemiddelde. Dat is iets waar we natuurlijk enorm trots op zijn. iZettle voor horeca is een oplossing die onze snelst groeiende gebruikers ondersteunt bij het verder uitbouwen van hun bedrijf.”

“Deze introductie is een belangrijke stap op weg naar het inlossen van de belofte van het democratiseren van commercie. De afgelopen jaren hebben we diverse diensten geïntroduceerd. Daarmee zijn we uitgegroeid tot een ‘one-stop-shop’ voor kleine bedrijven. We bieden die kleine bedrijven zo toegang tot zakelijke oplossingen die eerder alleen aan grote ondernemingen waren voorbehouden, zoals point-of-sale-systemen, contante en kaartbetalingen en financiering,” aldus Jacob de Geer.