Nederlandse security start-up RedSocks ontvangt kapitaalinjectie van 3 miljoen Euro

28 mei 2015
RedSocks

RedSocks maakt vandaag bekend dat het 3 miljoen Euro aan private equity heeft ontvangen van durfkapitaalinvesteerders. Deze Nederlandse security start-up zal deze kapitaalinjectie gebruiken om de groei te versnellen en internationaal uit te breiden.

RedSocks werd december 2012 opgericht en heeft inmiddels 3 investeringsrondes gedaan. Deze vierde kapitaalinjectie is bedoeld om de groei van de organisatie en de bedrijfsactiviteiten te versnellen. Het bedrijf kijkt daarbij ook sterk naar kansen buiten de landsgrenzen. De komende maanden verwacht RedSocks de eerste internationale partnerships en klanten bekend te maken.

Met de voorgaande investeringsrondes financierde RedSocks de verdere ontwikkeling van het product en het opbouwen van de technische en verkoopteams. De afgelopen 12 maanden heeft de Nederlandse security-leverancier diverse overeenkomsten gesloten met distributeurs en resellers in Nederland en de eerste klanten verwelkomd. RedSocks verwacht indirecte verkoopkanalen de komende maanden uit te breiden in binnen- en buitenland.

“We hebben vanaf dag 1 hard gewerkt aan het ontwikkelen van een innovatieve en onderscheidende oplossing. Dat is gelukt, want de eerste klanten in Nederland zijn inmiddels een feit en ook onze channel-partners tonen hun vertrouwen in onze organisatie en propositie. De RedSocks malware threat defender doet het goed bij Nederlandse bedrijven, omdat ze ons zien als betrouwbare, lokale speler. Daarnaast erkennen onze investeerders dat ons product schaalbaar en wereldwijd relevant is en kunnen we met hun vertrouwen en deze kapitaalinjectie optimaal inzetten op de kansen die we in Nederland en internationaal zien,” zegt RedSocks-medeoprichter Pim Cornelissen.