NL-ix voegt Digital Transformation toe aan Neutral Peering Days

18 juli 2018
NL-ix

Nieuw programma behandelt connectiviteitsvragen binnen bedrijven

NL-ix heeft dit jaar tijdens de derde editie van de Neutral Peering Days op 13 en 14 september een primeur. Voor het eerst is er een speciaal programma met internationale sprekers, gericht op digitale transformatie en interconnectiviteit. Binnen deze ‘track’ gaan nationale en internationale sprekers in op de veranderende connectiviteitsbehoeften bij grote ondernemingen.

Naast het onderdeel ‘Digital Transformation’, is er dit jaar weer veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van peering met overzichtssessies en technologische ‘deep dives’. Ook is er voor het derde jaar op rij de ‘What the hack?’ hackathon, waarbij teams worden uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te bouwen voor problemen die ontstaan door DDoS-aanvallen. De traditionele Late Summer Drinks en Burger BBQ maken het programma compleet.

Jan Hoogenboom, oprichter en CEO van NL-ix, verheugt zich op de derde editie van de Neutral Peering Days: “Connectiviteit lijkt zo evident, dat veel mensen het als vanzelfsprekend ervaren. Op het moment dat je als onderneming of service provider gaat nadenken over zaken als multi-cloud, veiligheid en verdienmodellen, blijkt dat er nog heel wat vragen te beantwoorden zijn. Over die vragen gaan we het hebben en dat belooft boeiende gespreksstof op te leveren.”