OneXS lanceert VaMo: één zakelijk abonnement voor vaste- en mobiele telefonie

24 maart 2015
OneXS

Zakelijke telecom- en internetprovider OneXS biedt vanaf vandaag VaMo, een gecombineerd zakelijk abonnement voor vaste- en mobiele telefonie. Met VaMo beschikken medewerkers over één abonnement voor vaste- en mobiele telefonie voor een vast bedrag per maand.

Hiermee bellen zij onbeperkt naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland.  Hiermee speelt OneXS in op de behoefte van steeds meer bedrijven aan voorspelbare kosten én de voortdurende trend van mobiel werken.

Mobiel werken 2.0
Met gratis apps voor Android en iOS beheren gebruikers zelf slim hun bereikbaarheid zodat geen telefoontje verloren gaat. Het is mogelijk om oproepen naar het vaste kantoornummer met de mobiele telefoon te beantwoorden. Verder kunnen gebruikers via hun mobiele toestel uitbellen met het vaste telefoonnummer.

Efficiënter communiceren
VaMo wordt standaard geleverd met uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke bellen. Zo zijn er functies beschikbaar die het mogelijk maken om efficiënter te communiceren in combinatie met de PC, zoals bellen vanuit adresboeken, vanaf het klembord of contactgegevens op websites en koppelingen met diverse mail- en CRM-toepassingen.

Uitbreidingsmogelijkheden met flexibele databundels
Het mobiele abonnement kan worden gecombineerd worden met diverse internetbundels. Zo zijn databundels beschikbaar op zowel 3G als 4G. De mobiele databundels kunnen worden gedeeld met collega’s, zodat zo efficiënt mogelijk met de bundels wordt omgegaan.