Prezi overstijgt 1 miljard views en 60 miljoen gebruikers wereldwijd

17 september 2015
Prezi

Met ’s werelds grootste presentatiedatabase kondigt Prezi een nieuwe samenwerking met Logitech en een uitbreiding van het team aan.

Prezi kondigt vandaag aan dat meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd zich hebben geregistreerd. Prezi heeft inmiddels ’s werelds grootste presentatiedatabase met meer dan 190 miljoen openbare presentaties die samen meer dan 1 miljard keer zijn bekeken.

“Onze wereldwijde community creëert en deelt hun prezi’s in grote getalen,” zegt Peter Arvai, CEO en medeoprichter van Prezi. “Storytelling is de sleutel tot het succes van onze klanten. Hierdoor kunnen zij zich onderscheiden binnen een dynamische wereld waar bullitpoints nog steeds hun doel voorbij gaan. Onze nieuwe partnerovereenkomst met Logitech zorgt ervoor dat onze miljoenen gebruikers wereldwijd, nóg meer indrukwekkende presentaties kunnen creëren en opleveren.”

60 miljoen gebruikers, 1 miljard views

Een van Prezi’s snelst groeiende klantsegment, de zakelijke gebruiker, is op zoek naar een meer visuele, interactievere en krachtigere manier van presenteren, om meer klanten binnen te halen, effectievere trainingen te geven en hun publiek te inspireren. Veel teams binnen bedrijven, als Staples, Gensler, Lufthansa, Crunch Fitness and Harris Computer Systems zijn al overgestapt van slides naar Prezi. En zij geven aan hierdoor een meetbare toename van resultaten behaald te hebben. Meer informatie hierover vindt u op: https://prezi.com/customers/

“Prezi helpt ons sales team om alles wat wij als bedrijf doen, effectief te communiceren,” zegt Jeff Wakefield, Vice President Sales at Verifone.

Door het analyseren van de meest succesvolle prezi’s uit hun database, blijft Prezi continue op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen de markt. Deze resultaten bevestigen dan ook dat presentaties met meer visuele elementen populairder zijn dan de presentaties met veel tekst. De beste prezi’s gebruiken meer afbeeldingen, video’s en animaties dan tekst, met een ratio van 6:1, vergeleken met andere prezi’s. Meer informatie over deze analyse vindt u op: https://prezi.com/bh_4xp2j0mr9/60m-user-prezi/?utm_campaign=share&utm_medium=copy

Prezi en Logitech: Presentatievaardigheden verbeteren

Prezi kondigt ook aan een nieuwe technologische en co-marketing overeenkomst aan te gaan met Logitech, ontwikkelaar van persoonlijke randapparatuur die een verbeterde digitale ervaring biedt. De twee bedrijven gaan samenwerken aan marketingactiviteiten en geïntegreerde oplossingen die het mogelijk maken voor mensen om nog boeiendere en overtuigendere presentaties te maken en te geven.

“Logitech en Prezi hebben een gedeelde visie hebben om mensen te helpen bij het verbeteren van hun presentatievaardigheden,” vertelt Charlotte Johs, Global Vice President computer randapparatuur bij Logitech. “Samenwerken met Prezi heeft ervoor gezorgd dat wij sprekers en hun technologische behoeften beter begrijpen, zodat zij zelfverzekerd en zonder angst kunnen presenteren.”

Uitbreiding van aantal medewerkers

Om het succes te continueren heeft Prezi twee nieuwe medewerkers aangenomen. Jim Szafranski is aangesteld als Chief Operating Officer (COO) en Jim Banister gaat aan de slag als Head of Product. Sinds de lancering in Hongarije in 2009, is het Prezi team uitgegroeid tot meer dan 250 mensen uit 27 landen wereldwijd. Prezi is verhuisd naar grotere kantoren in zowel San Francisco en Boedapest en is inmiddels gelokaliseerd in negen talen, waaronder Engels, Hongaars, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Italiaan, Koreaans en Japans.