PTC in actie met Device Authority en TeamViewer tijdens IoT Tech Expo Europe 2018

21 juni 2018
PTC

Tijdens de aankomende IoT Tech Expo Europe op 27 en 28 juni in de RAI Amsterdam is PTC vertegenwoordigd samen met PTC-partners Device Authority en TeamViewer. De leveranciers demonstreren op stand 293 individuele oplossingen, die samen een slimme, verbonden en veilige waterpomp-unit vormen. Deze unit wordt aangedreven door PTC’s Industriële Innovatie Platform ThingWorx.

Op woensdag 27 juni om 14:10 presenteert PTC IoT specialist Bart Jonkers de ‘Next steps in Smart Manufacturing’. Hierin komt aan bod hoe smart produceren organisaties meer zicht biedt op wat gebeurt op de fabrieksvloer, via het aansluiten van voorheen afgeschermde databronnen tot het profiteren van machine learning, predictive analytics en Augmented Reality (AR).

ThingWorx is een specifiek ontwikkeld industrieel innovatie platform voor het reduceren van de tijd, kosten en risico’s die geassocieerd worden met het creëren van industriële IoT oplossingen voor de hedendaagse verbonden wereld. PTC toont beursgasten hoe ThingWorx data van de sensoren op de fysieke pomp gebruikt voor het neerzetten van een real-time Augmented Reality-ervaring.

Device Authority levert innovatieve oplossingen die het identificeren van IoT-apparaten en het beveiligen en encrypten van data van deze appraten vereenvoudigen. Het team demonstreert hoe het KeyScaler-platform een beveiligde connectie maakt tussen de clouds van TeamViewer en ThingWorx. Daarmee wordt het apparaat geauthentiseerd en geautoriseerd en de data in transit geëncrypt waarna het veilig in ThingWorx wordt opgeslagen.

TeamViewer is een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-, connectiviteits-, monitoring-, support- en samenwerkingssoftware. De oplossing voor toegang op afstand is geïntegreerd in ThingWorx. Met behulp van de pomp demonstreert TeamViewer hoe data real-time verzameld en geanalyseerd wordt in het ThingWorx dashboard voor het monitoren van systeemgedrag. TeamViewer’s Live Remote-Control functie wordt ingezet voor het troubleshooten en beheren van het apparaat op afstand.