PTC voert investeringen in partnerprogramma op

27 november 2017
PTC

Technologieleveranciers, solution providers en systeemintegrators rapporteren groei van activiteiten en kansen dankzij brancheleidend partnerprogramma van PTC.

Het momentum van het Partner Network Program van PTC houdt aan. Ruim de helft van de partners maakte de afgelopen twaalf maanden een tweecijferige groei door. De afgelopen drie jaar is het aantal partners van PTC met 45 procent gegroeid. Wereldwijd profiteren momenteel circa 1.150 bedrijven van de mogelijkheden om met PTC te innoveren, samen te werken en in te springen op de talloze kansen die Industrial Internet of Things (IoT) en augmented reality (AR) vertegenwoordigen.

Het partnernetwerk van PTC omvat een breed ecosysteem van complementaire technologieën, oplossingen en diensten. Deze helpen klanten bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hun product of dienst, waarmee ze sneller in productie genomen kunnen worden en zakelijke meerwaarde realiseren. Om de groei verder te ondersteunen introduceerde PTC recentelijk een volledig herzien partnerprogramma onder de naam PTC Partner Network. Hiermee richt het programma zich ook nadrukkelijk op het marktpotentieel van Industrial IoT en augmented reality (AR).

Bedrijven die deelnemen aan het PTC Partner Network kunnen:

  • kiezen uit een of meer flexibele samenwerkingsmodellen die bij hun onderneming passen
  • gebruikmaken van tools en hulpmiddelen die hen helpen om een vliegende start te maken
  • een beroep doen op het uitgebreide team van experts van PTC
  • applicaties, producten en oplossingen ontwikkelen en aanbieden via de brancheleidende ThingWorx Marketplace.

“We verleggen onze focus nog meer op partners en voeren onze investeringen in ons Partner Network Program op”, zegt Kerry Grimes, divisional vice president van het PTC Partner Network. “We maken het nog eenvoudiger voor partners om nieuwe technologieën en expertise aan hun aanbod toe te voegen en kijken ernaar uit om samen klanten te ondersteunen. Dit draagt bij aan de groei van hun onderneming.”

Partners in alle soorten en maten vormen de pijlers van de verkoop- en klantsuccesstrategie van PTC. Als gevolg van de extra investeringen in het Partner Network Program droegen partners bij aan ruim 30 procent van alle deals die PTC in het boekjaar 2017 sloot.