RedSocks selecteert Motiv als security partner in Nederland

22 april 2015
RedSocks

RedSocks stelt ICT-security specialist Motiv aan als gespecialiseerde partner voor de Nederlandse markt. Met deze samenwerking willen de twee Nederlandse partijen klanten nog effectiever ondersteunen hun bedrijfs-assets te beschermen en security-levels te optimaliseren.

De RedSocks-oplossingen zijn complementair aan het huidige portfolio van Motiv en de security specialist zal deze appliances aan gaan bieden aan bestaande en nieuwe klanten. Motiv gaat de RedSocks-producten aanbieden voor het monitoren van security-levels en het detecteren van malware bij klanten. Op basis van de interpretatie van de data van de RedSocks appliances biedt het bedrijf advies- en incident response-diensten, om bedrijven preventief en proactief te beschermen tegen cybercriminelen.

“We zijn blij met de toevoeging van RedSocks aan ons portfolio. De RedSocks-oplossing kijkt naar het gedrag en de bestemming van data bij malwaredetectie, in plaats van het blokkeren van netwerkverkeer, wat traditionele leveranciers veelal doen. RedSocks noemt dit Intelligence-based egress security. Deze onderscheidende benadering past bij onze ambitie alle security vraagstukken van onze klanten te beantwoorden. Zo zien wij dat veel bedrijven onvoldoende zicht hebben op hun beveiligingsniveaus. Met Redsocks hebben we daar nu een passende oplossing voor. Het feit dat Redsocks van Nederlandse makelij is, maakt het een extra pluspunt,” zegt Rémon Verkerk, Product Manager bij Motiv.

“Motiv is voor ons een strategische partner met enorm veel ervaring en expertise op het gebied van security. Met hun uitgebreide technische en marktkennis vormen zij een betrouwbaar en waardevol verlengstuk van onze organisatie op het gebied van sales en support. We kijken met vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking met Motiv,” besluit Monika den Os, channel- en marketingdirecteur bij RedSocks.