CONTENT MARKETING VOOR B2B TECH BEDRIJVEN

Stel je voor dat je het aantal leads verdubbelt. Van de een op de andere dag. Dat zou fantastisch zijn, toch?

Je bent een marketeer of tech-ondernemer en je wilt groeien en meer leads aantrekken. En daar wil je content marketing voor inzetten.

Maar als je bezig bent om die groeidoelstellingen te realiseren, loop je tegen een of meerdere van de volgende dingen op:

  • het ontwikkelen en verspreiden van content dat aansluit bij jouw prospects en klanten is niet eenvoudig
  • bedrijfsdoelen omzetten in sales targets en marketing KPIs is een struggle
  • het organiseren, meten en optimaliseren van je marketing content is een uitdaging
  • het verbeteren van de ROI van jouw marketing budget is lastig

Hoe zou je het vinden als jouw CEO of sales team je zouden vragen om even te stoppen met het genereren van leads?  En wat als jij, als een marketeer, tijd en resources vrij kan maken zodat je met creativiteit en het uitwerken van nieuwe ideeën nog meer leads binnen kan brengen?

MEER WEBSITE TRAFFIC

Als je jouw bedrijf wilt helpen groeien dan is het aantrekken van potentiële klanten online een must. Wij helpen je website traffic te boosten door het ontwikkelen van buyer personas en het creëren van content die waardevol en relevant is voor jouw doelgroep(en). We zorgen dat die content wordt verspreid en dat alle content marketing activiteiten wordt geoptimaliseerd om de ROI van jouw marketing budget te verbeteren.

MEER & BETERE LEADS

Nu je meer websitebezoekers hebt, is het belangrijk om een relatie met ze op te bouwen. Wij helpen je ‘engagen’ met deze bezoekers met inhoudelijke content en de juiste waardevolle (en gratis) content offers gedurende hun buyer journey. Dat doen we door door zo veel mogelijk marketing acties op een slimme manier en geautomatiseerd op te zetten. Om uiteindelijk de bezoekers om te zetten in kwalitatieve leads.

JOUW CONTENT MARKETING PARTNER

Technologie is waar we blij van worden. Al jaren ontwikkelen we redactionele verhalen voor tech bedrijven en staat content centraal in alles wat we doen. Wij zijn En Serio, de content marketing partner voor tech innovators.