CONTENT MARKETING VOOR B2B TECH BEDRIJVEN

Stel je voor dat je het aantal leads verdubbelt. Van de een op de andere dag. Dat zou fantastisch zijn, toch?

Je bent een marketeer of tech-ondernemer en je wilt groeien en meer leads aantrekken. En daar wil je content marketing voor inzetten.

Maar als je bezig bent om die groeidoelstellingen te realiseren, loop je tegen een of meerdere van de volgende dingen aan:

  • het ontwikkelen en verspreiden van content dat aansluit bij jouw prospects en klanten is niet eenvoudig
  • bedrijfsdoelen omzetten in sales targets en marketing KPIs is een struggle
  • het organiseren, meten en optimaliseren van je marketing content is een uitdaging
  • het verbeteren van de ROI van jouw marketing budget is lastig

Hoe zou je het vinden als jouw CEO of sales team je zouden vragen om even te stoppen met het genereren van leads?  En wat als jij, als een marketeer, tijd en resources vrij kan maken zodat je met creativiteit en het uitwerken van nieuwe ideeën nog meer leads binnen kan brengen?

MEER WEBSITE TRAFFIC

Potentiële klanten zijn online op zoek naar de oplossing voor hun probleem. Die prospects moeten jouw bedrijf alleen nog vinden. Met inhoudelijk sterke en relevante content helpen we je website traffic te boosten. Met de juiste content en een slimme content marketing strategie haal je meer uit jouw marketing budget.

MEER & BETERE LEADS

Je krijgt aardig wat website traffic iedere maand. Maar daar blijft het bij. Wij helpen je deze bezoekers te ‘nurturen’.  Het doel: bezoekers te converteren naar leads met waardevolle (gratis) content, waaronder white papers en e-books.

JOUW CONTENT MARKETING PARTNER

Technologie is waar we blij van worden. Al jaren ontwikkelen we redactionele verhalen voor tech bedrijven en staat content centraal in alles wat we doen. Wij zijn En Serio, de content marketing partner voor tech innovators.