TECHNOLOGIE PR

Verhalen over innovatie moeten duidelijk zijn en worden verteld. Mensen moeten het verhaal horen over een oplossing voor een echt probleem. Slimme, effectieve PR en relevante content helpen bedrijven om dat voor elkaar te krijgen. Wij helpen bedrijven hun verhaal te vertellen, met hun doelgroep te communiceren en relaties op te bouwen met de juiste journalisten en de meest relevante influencers.

Wij helpen onze klanten hun reputatie op te bouwen door in te zetten op positieve naamsbekendheid, de juiste messaging te creëren en nieuwe invalshoeken te bedenken. Of dit nu op project- of retainer-basis is, wij bepalen de beste PR & content-strategie voor jouw bedrijf.

PR

We schrijven niet alleen persberichten, blogs en andere soorten geschreven content. We creëren complete PR-campagnes om relevante relaties op te bouwen, naamsbekendheid te vergroten en website traffic te verhogen. En of het nou gaat om het opzetten van interviews, het organiseren van persevenementen of het creëren van nieuwe content, wij nemen alle PR-activiteiten uit handen. En de resultaten? Die maken we inzichtelijk en meetbaar.

CONTENT

Of u nu thought leadership wilt opbouwen of leads wilt genereren, wij helpen u de juiste tone of voice te vinden en de content te creëren waar uw doelgroep zich mee kan identificeren. We kunnen scherpe stukken produceren van blogposts tot whitepapers en case studies. We bepalen de topics die zorgen voor de beoogde content, van opkomende technologieën tot marktomstandigheden en nieuws uit de industrie.

SOCIAL

Onze PR-campagnes en content-strategieën zorgen ervoor dat uw merk de nodige media-aandacht krijgt. Om meer impact te maken, kunt u social media inzetten als extra platform om te communiceren met klanten en prospects, partners en media. En wij kunnen u helpen bij het opzetten, bouwen en beheren van uw social media-kanalen. Of u nu wilt dat wij de online vermeldingen monitoren of uw sociale-media community opbouwen, wij integreren uw content op al uw digitale kanalen op een manier die uw publiek aanspreekt.

INDUSTRIEËN

Al onze klanten houden zich bezig met technologie. We splitsen ze op in de vier categorieën.

INFRASTRUCTUUR

Kabel

TECHNOLOGIE VOOR IT PROFESSIONALS

Onze infrastructuur-klanten helpen het internet vorm te geven zoals we dat nu kennen en gebruiken. Ze bouwen en beheren netwerken, clouds en datacenters en helpen andere bedrijven om dingen slimmer, veiliger en efficiënter en effectiever te doen.

BEDRIJFS<span class="hide-for-medium">-</span>TOEPASSINGEN

rawpixel-com-296612

TECHNOLOGIE VOOR BEDRIJVEN

Nieuwe bedrijfsapplicaties veranderen de manier waarop bedrijven opereren. Ze zorgen voor een betere gebruikerservaring, productiviteit en flexibiliteit. Het resultaat: nieuwe, innovatieve  markten zoals fintech, marketing tech, edu tech en HR tech.

CONSUMENTEN<span class="hide-for-medium">-</span>TECHNOLOGIE

Telefoon, mobiel, strand

TECHNOLOGIE VOOR CONSUMENTEN

Glimmende gadgets, slimme mobiele apps en software maken het leven van consumenten makkelijker en beter. Door op een authentieke manier te vertellen en te laten zien hoe jouw product zich onderscheidt, maak jij het verschil.

ECOSYSTEEM

laptop-3373638_1920

OPLOSSINGEN VOOR TECH BEDRIJVEN

De technologiesector kan niet bestaan zonder een ecosysteem. Door dit ecosysteem kan de technologiesector blijven innoveren en groeien. Denk daarbij aan trainingsinstituten, investeerders, branchorganisaties en incubator programs.