EXPERTISE

Verhalen over innovatie moeten duidelijk zijn en worden verteld. Mensen moeten het verhaal horen over een oplossing voor een echt probleem. Slimme, effectieve PR en relevante content helpen bedrijven om dat voor elkaar te krijgen. Wij helpen bedrijven hun verhaal te vertellen, met hun doelgroep te communiceren en relaties op te bouwen met de juiste journalisten en de meest relevante influencers.

Wij helpen onze klanten hun reputatie op te bouwen door in te zetten op positieve naamsbekendheid, de juiste messaging te creëren en nieuwe invalshoeken te bedenken. Of dit nu op project- of retainer-basis is, wij bepalen de beste PR & content-strategie voor jouw bedrijf.

PR

We schrijven niet alleen persberichten, blogs en andere soorten geschreven content. We creëren complete PR-campagnes om relevante relaties op te bouwen, naamsbekendheid te vergroten en website traffic te verhogen. En of het nou gaat om het opzetten van interviews, het organiseren van persevenementen of het creëren van nieuwe content, wij nemen alle PR-activiteiten uit handen. En de resultaten? Die maken we inzichtelijk en meetbaar.

CONTENT

Of u nu thought leadership wilt opbouwen of leads wilt genereren, wij helpen u de juiste tone of voice te vinden en de content te creëren waar uw doelgroep zich mee kan identificeren. We kunnen scherpe stukken produceren van blogposts tot whitepapers en case studies. We bepalen de topics die zorgen voor de beoogde content, van opkomende technologieën tot marktomstandigheden en nieuws uit de industrie.

SOCIAL

Onze PR-campagnes en content-strategieën zorgen ervoor dat uw merk de nodige media-aandacht krijgt. Om meer impact te maken, kunt u social media inzetten als extra platform om te communiceren met klanten en prospects, partners en media. En wij kunnen u helpen bij het opzetten, bouwen en beheren van uw social media-kanalen. Of u nu wilt dat wij de online vermeldingen monitoren of uw sociale-media community opbouwen, wij integreren uw content op al uw digitale kanalen op een manier die uw publiek aanspreekt.

INDUSTRIEËN

Onze klanten verdienen hun boterham met technologie gedreven door innovatie

INFRASTRUCTUUR

Onze infrastructuur-klanten helpen het internet vorm te geven zoals we dat nu kennen en gebruiken. Hun oplossingen vormen de basis van toekomstige innovatie voor bedrijven en service providers. Ze bouwen en beheren netwerken, clouds en datacenters en helpen andere bedrijven om dingen slimmer, veiliger en efficiënter en effectiever te doen.

We dagen onze klanten uit hun persberichten – over onderwerpen zoals Internet of Things, security, Artificial Intelligence en big data – scherp aan te zetten om zo hun visie en impact op industrieën, economieën en samenlevingen onder de aandacht te brengen. Bylines, blogs en en interviews met relevante  IT en business journalisten, gaan hand in hand in ons werk voor infrastructuur-klanten. We geloven dat hun expertise en technologieën kunnen bijdragen aan positieve veranderingen in de toekomst.

BEDRIJFSTOEPASSINGEN

Toepassingen veranderen de manier waarop bedrijven opereren. Bedrijfsapplicaties zorgen voor een betere gebruikerservaring, productiviteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. En hierdoor worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor groei en impact. Vaak wordt deze innovatie ingezet in een specifieke markt met nieuwe industrieën als resultaat: fintech, marketing tech, edu tech en HR tech. Nieuw spelers claimen hun plek in deze nieuwe marktsegmenten.

Onze PR strategien in deze categorie richtten zich op thought leadership campagnes voor zakelijke en verticale publicaties. Verder helpen we onze klanten bij het inspelen op relevante discussies over de uitdagingen en de toekomst van hoe bedrijven werken en hoe zij onderling zaken doen. Hierbij is het prettig als jouw beste klanten mee willen werken zodat zij het verhaal voor jou kunnen doen.

CONSUMENTENTECHNOLOGIE

Glimmende gadgets, slimme mobiele apps en software maken het leven van consumenten makkelijker en beter. In de dynamisch en competitieve consumententechnologie marksegmenten, is de interactie met eindgebruikers op een authentieke manier belangrijk om te laten zien waarom jouw bedrijf anders is.

Concurrenten voorblijven met een slim PR plan en uitstekende uitvoering daarvan is essentieel. Het segmenteren van doelgroepen en de afstemming van jouw creatieve PR aanpak met iedere doelgroep is een must. Om dit voor elkaar te krijgen, helpen we consumententechnologiebedrijven met het kiezen en uitvoeren van de juiste combinatie van PR activiteiten. Denk hierbij aan productlanceringen, influencer campagnes, testprogramma’s, persevenementen en giveaways acties.

ECOSYSTEEM

De technologiesector kan niet bestaan zonder een ecosysteem dat bijvoorbeeld zorgt voor de ontwikkeling van kennis, vaardigheden, normen en standaarden en het bij elkaar brengen van verschillende stakeholders. Hieronder vallen brancheverenigingen, trainingsinstituten, incubator programma’s en investeerders. De initiatieven van deze partijen, waaronder communities, evenementen en programma’s, spelen een belangrijke rol in de adoptie en ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Deze ecosysteem-partijen hebben vaak geen fysiek product. De belangrijkste onderscheidende factoren zijn meestal subtiel en ontastbaar. Onze PR inspanningen richten zich daarom op de aanwezigheid van media tijdens een evenement of training. Zo kunnen zij zelf ervaren wat deze organisaties te bieden en hoe zij het verschil maken.