En Serio

En Serio trekt winterkleding uit de kast voor magisch bedrijfsuitje

En Serio, het leukste en meest innovatieve PR bureau van Nederland, kondigt een ongeëvenaard bedrijfsuitje aan. Het team, dat onlangs tot historische proporties is gegroeid, bezoekt op dinsdag 19 december Europa’s meest magische pretpark: de Efteling, de wintereditie.

De feiten op een rijtje:

  • Om noodzakelijke activiteiten voor klanten nog op te kunnen pakken start de dag gewoon op het En Serio HQ. Het team vertrekt om 10.30 uur naar Brabant
  • Naar verwachting zullen zij tussen 12.00 en 17.30 uur ‘vrij rondlopen’
  • Om 17.30 uur zal En Serio het park verlaten
  • De dag wordt gezamenlijk afgesloten in restaurant Noble in het mooie Den Bosch. Er is qua aankomsttijd rekening gehouden met mogelijke file.

De PR pro’s maken zich geen zorgen over de kou. Jacky heeft haar zinnen gezet op de achtbanen van het park: “De kou heeft me sowieso nooit gedeerd”, zegt ze resoluut. Partypro Emile is vooral benieuwd naar De Baron en de bijhorende soundtrack van dj Hardwell. Emile: “Een goede beat helpt altijd, ook als we in de rij moeten staan.” Het wordt niet uitgesloten dat Emile ter plaatse freestyle lyrics zal toevoegen.

De ware aard van mensen

Speciaal voor Ineke zijn er extra momenten ingepland voor regelmatige snacks en warme chocolademelk. Ineke: “Hoewel ik mijn dagelijkse hoeveelheid wortels en hartjes zal moeten missen, verwacht ik dat de plaatsvervangend zuurstokken en suikerspinnen ook hun werk zullen doen.” Voor nieuwkomer Roxy is het de eerste keer dat ze mee gaat op een befaamd En Serio-uitje: “Ik ben benieuwd naar mijn nieuwe collega’s in hun natuurlijke habitat. De ware aard van mensen komt naar boven in de file of wachtrij. Al zal glühwein een fijne Jägermeister naar verwachting ook helpen.”

Metta is namens de feestcommissie al een route aan het uitstippelen. “Dit jaar heb ik geoefend op de kunst van de outlines. Een vaardigheid die je met recht een lifehack kunt noemen. Kill your darlings, keep it short and simple… Briljant! Ik kijk er naar uit om deze skill te matchen met de uitgebreide Efteling plattegrond en activiteiten.” Over een dresscode is nog geen beslissing genomen. Als u het team wilt spotten kunt u daarom uitkijken naar leader of the pack Eric, die het team in het gareel houdt: “Winter is coming, maar we zijn er klaar voor. Na zo een mooi jaar zoals het onze blijkt weer dat er geen draak die wij niet samen kunnen temmen.”