En Serio

En Serio verwelkomt Ineke Tiesinga als Senior Account Manager

En Serio breidt opnieuw uit. Het tech PR-bureau uit Amsterdam heeft Ineke Tiesinga aangesteld als Senior Account Manager en ondersteunt daarmee de groeiende vraag naar diensten op het vlak van PR, content en social media.

Jarenlange PR-ervaring

Tiesinga neemt jarenlange PR-ervaring in de technologiesector met zich mee. Zo werkte zij als PR Manager bij CMS-leverancier Hippo en was zij daar verantwoordelijk voor een breed pakket aan PR-activiteiten, inclusief recruitment PR, social media en analistenrelaties. Daarvoor werkte zij als PR-adviseur bij onder andere Edelman en Grayling, waar zij verantwoordelijk was voor technologieklanten zoals BT, HP, Norton by Symantec en TelecityGroup. Bij En Serio zal Tiesinga haar ervaring op het gebied van PR, social media en content marketing inzetten voor klanten zoals Colt, Barracuda Networks, Ciena en Prezi.

Eric Dragt, oprichter en directeur: “We hebben de afgelopen maanden een aantal mooie projecten en klanten mogen verwelkomen waar we enorm trots op zijn. Om de continue aanwas van nieuwe klanten en de kansen op het gebied van social media en content marketing te faciliteren, komt de b2b-kennis en PR-expertise van Ineke goed van pas. Met de komst van een ervaren PR-specialist als Ineke is En Serio in een prima positie om in de nabije toekomst het team verder uit te bouwen met enthousiaste junior PR-adviseurs.”