En Serio

En Serio verwelkomt Jacky Olie-Zijlstra als Account Executive

En Serio heeft er een nieuwe collega bij. Het PR-bureau, gespecialiseerd in de technologiesector, heeft Jacky Olie-Zijlstra aangesteld als Account Executive. Zij komt het team van communicatieprofessionals versterken en zal Nederlandse en Internationale klanten ondersteunen bij het uitvoeren PR-activiteiten in de Benelux.

Een andere technische wereld

Jacky werkte bijna vijf jaar in de offshore industrie, waar zij verantwoordelijk was voor de PR, marketing en communicatie. Daarvoor deed ze bureau-ervaring op bij Initiative waar ze werkte voor bekende namen in diverse sectoren, zoals PLUS Retail, HEMA en Robeco. Haar kennis en ervaring op het gebied van PR in een technische en complexe, zakelijke sector komen goed van pas in haar werkzaamheden bij En Serio. Jacky voegt zich bij En Serio’s Team Cloud dat verantwoordelijk is voor b2b-klanten zoals Juniper Networks, Commvault, Cloudian en Zerto.

Eric Dragt, oprichter en directeur: “We zijn gespecialiseerd in een markt waar technische innovatie centraal staat. Om de vaak complexe en abstracte oplossingen van onze klanten om te kunnen zetten in een onderscheidende en toegankelijke boodschap richting media en andere influencers, is het belangrijk dat wij als team deze vertaalslag kunnen maken. Gezien haar ‘track record’ in de offshore industrie, heeft Jacky bewezen dit uitstekend te beheersen. Deze vaardigheid en haar ervaring die zij de afgelopen jaren zowel inhouse als aan bureauzijde heeft opgedaan, maken Jacky een welkome aanvulling in ons team.”