En Serio

En Serio wordt HubSpot Certified Agency Partner

En Serio is Certified Agency Partner van HubSpot geworden. Het Internationale growth-platform HubSpot werkt nauw samen met partnerbureaus hun business en die van hun klanten te laten groeien met inbound software, -diensten en -ondersteuning.

Yaniv Siegel, channel account manager bij HubSpot: “We zijn enorm blij En Serio te verwelkomen binnen HubSpot’s Partner Program. Hun frisse kijk op content, technologische expertise en innovatieve aanpak van inbound marketing maakt hen een perfecte partner voor B2B technologiebedrijven. Het geeft ons veel voldoening om te zien hoe zij erin slaagde om hun organisatie te transformeren met inbound marketing!”

En Serio is er de afgelopen tien jaar in geslaagd fors te groeien door internationale en Nederlandse tech innovators te helpen hun belangrijkste doelgroepen te bereiken via earned media [PR]. Door het uitbreiden van het portfolio van communicatiediensten met inbound marketing en deelname aan HubSpot’s Partner Program wil het communicatiebureau voor de technologiesector de banden met klanten verdiepen en hen helpen groeien via owned media en paid media.

Eric Dragt, de CEO van En Serio: “We zijn heel blij dat we nu een HubSpot Certified Agency Partner zijn. De kracht van deze strategische samenwerking zit in de combinatie van onze ervaring met content en geavanceerde marketingsoftware, best practices en diepgaande kennis van de technologiesector van HubSpot. We kijken ernaar uit om tech innovators te helpen hun bedrijfsgroei een boost te geven!”

 

HubSpot is een Internationale softwareleverancier gespecialiseerd in inbound marketing, sales en customer service. Het all-in-one platform helpt bedrijven te groeien met een brede set tools gericht op CRM, content management (CMS), zoekmachineoptimalisatie (SEO), landing pages, social media marketing en web analytics.