En Serio

Investment Ready Program kiest voor En Serio

Greentech startup programma en Amsterdams tech PR-bureau slaan handen ineen

PR- en communicatiebureau En Serio en accelerator-programma Investment Ready Program gaan samenwerken om deelnemende duurzame en greentech startups en het programma zelf meer zichtbaarheid te geven. Het Amsterdamse bureau zal een actieve rol spelen in de communicatie naar verschillende stakeholders, inclusief journalisten, bloggers en partners. En Serio zal daarbij Investment Ready Program en de partners positioneren als kennishouders op het gebied van sociaal ondernemerschap, greentech en startups.

Impact-ondernemingen

Het Investment Ready Program is een samenwerking van Stichting Doen en Hivos en Impact Hub Amsterdam. Dit initiatief richt zich op het ondersteunen van impact-ondernemingen bij het realiseren van hun internationale groeiambitie door de nodige investeringen op te halen. Deze derde editie van het Investment Ready Program zal wederom duurzame en greentech ondernemingen, die zijn gevestigd in Nederland, gaan helpen bij het aanscherpen van hun business plan en hun pitch voor potentiële investeerders. Deelnemers aan het programma zijn bedrijven die de opstartfase voorbij zijn en op het punt staan hun business op te schalen of internationaal door te breken.

Marieke Pluk, programma coördinator bij het Investment Ready Program licht toe: “Reguliere financiering is lastig voor deze ondernemers die op zoek zijn naar een investering in de orde van €200.000 en €2.000.000. Wij springen in dat gat en zetten extra capaciteit en netwerk in, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze bedrijven een significante rol kunnen spelen in de transitie naar een duurzamere economie.”

“En Serio helpt ons om de rol van het programma en die van de ondernemers zichtbaarheid te geven. Waar En Serio in uitblinkt is de creatieve en ondernemende aanpak waarmee ze zichtbaarheid creëren. Wij kijken er naar uit om dit samen met hen voor het zowel het programma als de deelnemende greentech startups te realiseren,” zegt Pluk.

“De combinatie van duurzaamheid, social impact en innovatie spreekt ons erg aan. En de klik met het team van Investment Ready Program was er vanaf het begin. We zijn enorm blij onze expertise in te brengen binnen het Investment Ready Program 2015 en van dichtbij de ontwikkeling van veelbelovende startups te zien. We zijn erg benieuwd welke greentech ondernemingen in de komende editie van het programma aan de slag gaan om hun ambities te verwezenlijken,” besluit Eric Dragt, oprichter en directeur bij En Serio.