Bitdefender introduceert portaal voor consumentenoplossingen voor Belgische resellers

4 februari 2020
Bitdefender

Resellers ontvangen vanaf nu commissie op verlengingen van Bitdefender licenties

Bitdefender, in diverse landen leider in cybersecurity voor consumenten en thuiskantoren, breidt zijn distributienetwerk uit in België. Het nodigt Belgische resellers uit om zich aan te melden bij het Bitdefender Consumer Reseller Portal. Via dit unieke portaal kunnen zij de consumentenoplossingen van Bitdefender aan klanten aanbieden en commissie verdienen met verlengingen van licenties.
Het portaal biedt toegang tot tools voor voorraadoptimalisatie, training en verkoopondersteuning. Resellers kunnen 24/7 licenties bestellen voor de oplossingen van Bitdefender en ontvangen daarbij direct activatiecodes, marketingmateriaal, POS-tools en hulpmiddelen voor verkoopondersteuning. Ze kunnen via het portaal ook een beroep doen op technische ondersteuning en ontvangen automatisch commissie wanneer klanten hun licenties verlengen.
Het partnerprogramma van Bitdefender biedt resellers al naar gelang hun niveau (Authorized, Certified of Premium) de volgende voordelen:

een forse korting op de aankoopprijs voor licenties
extra commissie op verlengingen van licenties
ondersteuning door een toegewijd sales support-team

Resellers die de oplossingen van Bitdefender aanbieden kunnen hun klanten voorzien van hoogwaardige cybersecurity-oplossingen die worden aanbevolen door de nationale en internationale vakpers en de hoogste scores hebben behaald in onafhankelijke tests van AV-TEST en AV-Comparatives.
“Resellers staan met hun sterke lokale wortels en uitgebreide regionale dekking zeer dicht bij onze klanten. Zij kunnen hun cliënteel van integrale ondersteuning voorzien, tot ver na de aanschaf van de beveiligingsoplossing. “Het is voor ons daarom van cruciaal belang om partners te verbinden aan onze groei op de lange termijn, en dit niet alleen in het acquisitiestadium, maar tijdens de gehele levenscyclus”, zegt Wim Cops, country manager voor België. “Wij raden alle IT-resellers die de stap nog niet hebben gezet, aan om toe te treden tot het partnernetwerk van Bitdefender en hun klanten te beschermen tegen alle vormen van cybercriminaliteit”.

Meer informatie is beschikbaar op https://resellerportal.bitdefender.com/.