NIEUWE TECH & PR CONTENT

4 obstakels als je crypto op de balans wilt zetten

Als tech PR- en contentmarketingbureau hebben we bovenmatige interesse in technologie. In 2014 wonnen we onze eerste pitch bij een Internationaal crypto-platform en daarna volgden er regelmatig meer klanten en projecten, waaronder die van Coingarden, waarbij blockchain en cryptovaluta een belangrijke rol speelden. Uit nieuwsgierigheid startten we in maart dit…

Eric Dragt,

Bedreigen IoT-hackers mijn stadje?

Dus daar fietste ik door de koude stortregen naar huis, om kort voor het eindstation tot de ontdekking te komen dat de stoplichten bij de kruising het hadden opgegeven. Totaal. Paniek maakte zich van me meester.

Emile Idzenga,

Slechte VR-apps bedreigen innovatie

Bedrijven willen de marketingboot niet missen, en springen daarom graag in op tech-trends. Maar de ‘fear of missing out’ kan negatieve gevolgen hebben voor de innovatie van die trends.

Bas Geerling,

Pokémon NO, smart car GO

In de meeste regio’s is de zomervakantie inmiddels begonnen en gelukkig, we hebben een doel de komende zes weken. Pokémon Go is (bijna) gearriveerd. Ik sprak op de school van mijn zoontje een andere vader, die zaterdag met zijn kinderen op jacht gaat naar de 151 wezentjes.

Emile Idzenga,

Hoe we als PR-bureau de cloud in gingen

‘Journey to the cloud’. Juist ja, dat is die veelgebruikte leus door IT-leveranciers als VMware, IBM, EMC en Microsoft. Als PR-bureau voor technologiebedrijven ontkomen we niet aan het fenomeen cloud.

Eric Dragt,

Als een bom

Kernenergie moet niet worden uitgesloten als het gaat om de stroomvoorziening van datacenters, stelde Michiel Steltman van DI-NL deze week in een interview in het Financieele Dagblad.

Emile Idzenga,

Circulair (de loop closen)

De overgang van 2015 naar 2016 is nog maar net voorbij. Traditioneel HET moment om zowel achter- als vooruit te kijken.

Ineke Tiesinga,

Automatiseren is niet meer alleen voor IT-managers

Digitalisering is al lang niet meer alleen voor bedrijven. Met de komst van smartphones en tablets is ons persoonlijk leven voorgoed veranderd.

Eric Dragt,