IPsoft moedigt vrouwen in AI aan met lancering Women in AI

6 maart 2020
IPsoft

Aankomende zondag, 8 maart, is het Internationale Vrouwendag en vieren we de prestaties en bijdragen van vrouwen. Het uitgelezen moment voor de introductie van: Women in AI , een nieuw initiatief van IPsoft om vrouwelijke rolmodellen die zich bezighouden met AI een platform te bieden.

Women in AI erkent de bijdragen van vrouwen in technologie en roept de technologie wereld op om de nieuwe generatie vrouwelijke leiders te steunen. Dit voorjaar licht IPsoft vrouwelijke pioniers op het gebied van AI uit om andere vrouwen te inspireren om ook een bijdrage te leveren aan de AI-revolutie en de banen van de toekomst.

Als toonaangevende partij in enterprise AI is het voor IPsoft vanzelfsprekend om een leidende rol aan te nemen in het bevorderen van vrouwen in de AI-sector.
Marie Angselius-Schönbeck, hoofd Corporate Communications bij IPsoft en oprichter van het Women in AI-initiatief licht toe:

“Talloze onderzoeken wijzen op een gebrek aan vrouwelijke rolmodellen op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde en het World Economic Forum benadrukt regelmatig dat daar verandering in moet komen. Door met Women in AI vrouwen uit vijftien landen samen te brengen en meer vrouwen aan te moedigen om een nieuwe bladzijde te schrijven in de geschiedenis van innovatie en technologie hopen wij een bijdrage te kunnen leveren. Met ons initiatief willen we aandacht schenken aan het invloedrijke pionierswerk en de briljante geesten van geweldige vrouwen uit alle delen van de wereld.”

Ontdek hier hoe vooruitstrevende zakelijke leiders AI binnen hun organisatie inzetten en een carrière uitstippelen voor vrouwen in exacte disciplines.
Geïnteresseerden die aan het programma willen deelnemen of een vrouwelijk rolmodel willen bijdragen kunnen contact opnemen met de coördinator van het programma bij IPsoft: Karolina.malota@ipsoft.com.