OKI Europe lanceert intelligente MFP met uitzonderlijke afdrukprestaties

5 maart 2020
Geen onderdeel van een categorie

OKI Europe introduceert de nieuwe MC883, een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en multifunctionele kleurenprinter (MFP) met uitstekende prestaties op het gebied van afdrukken en kopiëren in kleur. De MC883 kan worden bediend via een instelbaar kleurenaanraakscherm en beschikt over slimme softwareoplossingen die flexibele, efficiënte en veilige documentvastlegging, samenwerking en beheer mogelijk maken.

De MC883 is voorzien van OKI’s revolutionaire digitale LED-technologie en produceert superscherpe tekst en High Definition-kleurenafbeeldingen in een ultrahoge resolutie van 1.200 x 1.200 dpi op allerlei mediaformaten, van A6 tot banners van 1,3 meter en een gewicht van maximaal 256 g/m². Deze MFP is de nieuwste toevoeging aan het OKI-portfolio met flexibele A3- en A4-kleurenprinters en maakt deel uit van de MC800-serie van slimme A3 kleuren-MFP’s.

De MC883 is ideaal voor de meest veeleisende zakelijke omgevingen en levert grote aantallen afdrukken, scans en kopieën van hoge kwaliteit, dankzij de digitale LED-technologie van OKI in de print- en scannerkoppen. De printer beschikt over een ingebouwde nietfunctie voor maximaal 20 vel, twee uitvoerladen, een maximale papiercapaciteit van meer dan 2.000 vel en een afdruksnelheid van 35 ppm. De nieuwe slimme MFP biedt ook uitgebreide scan- en documentbeheerfuncties, waaronder hoge scansnelheden tot 50 ipm en een Reverse Automatic Document Feeder (RADF) van 100 vel voor het kopiëren, scannen en faxen van dubbelzijdige documenten.

Het systeem is eenvoudig te installeren, te bedienen en te onderhouden zonder dat een technicus nodig is. Dankzij een uitgebreide helpfunctie en verbruiksmaterialen die gebruikers snel en eenvoudig zelf kunnen vervangen, inclusief fusers en transportriemen, is de MC883 ergonomisch ontworpen met de gebruiker in gedachten. Bovendien is het 7-inch kleurenaanraakscherm volledig instelbaar, waardoor het eenvoudig is om eigen taakmacro’s te maken. Deze kunnen worden opgeslagen op het beginscherm voor eenvoudige toegang, wat het uitvoeren van vaak voorkomende bewerkingen versnelt.

Om documentintensieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren, maakt OKI’s flexibele smart Extendable Platform (sXP) naadloze integratie mogelijk tussen de MC883 en oplossingen van derden, zoals PaperCut MF en Drivve Image, alsmede de OKI-software SENDYS Explorer. sXP is geschikt voor grote en kleine bedrijven in allerlei sectoren, zoals de bouw, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Het biedt partners de flexibiliteit om oplossingen te ontwikkelen voor OKI-systemen, zodat bedrijven de juiste oplossing kunnen vinden voor specifieke vereisten en behoeften in hun branche. SENDYS Explorer is een krachtige, all-in-one software voor OKI, die de efficiëntie verhoogt doordat alle documenten op een flexibele en veilige manier kunnen worden gedigitaliseerd, gedeeld en georganiseerd.

De in de slimme MFP’s van OKI ingebouwde SENDYS Explorer is toegankelijk via een webbrowser, zodat gebruikers documenten in de hele organisatie kunnen scannen en veilig kunnen beheren. Extra functies zijn OCR (optical character recognition), e-mail-naar-fax, doorsturen, converteren en uploaden. Met SENDYS Explorer hebben gebruikers ook toegang tot hun bestanden en kunnen ze binnen documenten naar tekstreeksen zoeken en de status van alle scantaken volgen via het documentopslagsysteem

“De MC883 van OKI is een fantastische aanvulling op ons portfolio van slimme MFP’s. Het systeem combineert een gebruiksvriendelijk ontwerp met een buitengewone workflow op maat en uitstekende kleurenafdrukken van 1.200 x 1.200 dpi”, aldus Polfai Ng, Product & Propositions Manager, OKI Europe Ltd. “Met OKI’s betrouwbare, hoogwaardige hardware, flexibele software en de open sXP-platformarchitectuur, is dit een ongelooflijk veelzijdige tool waarmee grote en kleine organisaties in allerlei sectoren complexe, documentintensieve workflows kunnen stroomlijnen en hun productiviteit kunnen verhogen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.”

Lees meer op www.oki.com/eu